ثانوية أرباكو (التعليم في الجزائر)
طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة  93QDN
ثانوية أرباكو (التعليم في الجزائر)
طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة  93QDN
ثانوية أرباكو (التعليم في الجزائر)
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


فروض اختبارات التعليم الابتدائي المتوسط الثانوي, جديد مسابقات الوظيف العمومي 2016, طبخ وحلويات, ديكور, اخبار الجزائر سياحة في الجزائر صور الجزائر
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
05 جويلية 1962
05 جويلية 2016

54 سنة على إستقلال الجزائر

المجد و الخلود
لشهدائنا الأبرار






 

 طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
chaima

chaima


عدد المساهمات : 395
العمر : 30

طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة    طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة  I_icon_minitimeالثلاثاء يناير 20, 2015 3:19 pm

الكمية تكفي: 5 أشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: 5 حبات بطاطس 3 معالق دقيق 2 بيضة ملح فلفل اسمر شطة على حسب الرغبة معلقتين جبنة رومى مطحونة زيت غزير للقلى
التحضير: اول حاجة هنغسل البطاطس كويس اوى
الطبخ: ونحطها تتسلق فى مية على النار
وعلى ما تتسلق البطاطس حضرى الخلطة
وهى الدقيق والبيض والملح والفلفل والشطة
ونخلطهم كويس
وبعدين نحط الجبنة الرومى الناعمة
ونخلطها كويس
ونيجى بقى للبطاطس المسلوقة هنقشرها وهنهرسها كويس اوى
وتبقى ناعمة معانا
وبعدين نحط عليها الخلطة وبعدين نخلطهم كويس اوى
وبعد كده انا حطيتها فى كيس
وبعدين بنسيب الزيت يسخن على النار كويس
ولما نيجى نحط البطاطس بنوطى النار عشان اول ما تنزل فى الزيت متاخدش صدمة
وتتحرق مننا لانها بتستوى بسرعة
وهنحطها فى الزيت وتحمر وتقدم

طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة  13365
طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة من قسم مقبلات و مشهيات في موقع فتكات بواسطة العضوة اشهى الوصفات واطيب الاكلات مع موقع فتكات!

طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة 2015
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل البيض الاسكتلندي
» طريقة عمل خبز خليه النحل بالجبنة
» طريقة عمل اخف واطعم بسكويت بالبرتقال
» طريقة عمل سمنه بلدى من وش اللبن 2015-2016
» طريقة عمل الكفتة سريعة وهايلة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ثانوية أرباكو (التعليم في الجزائر) :: الطبخ والحلويات :: قسم الحلويات الجزائرية-
انتقل الى: