الكمية تكفي: 5 أشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: 5 حبات بطاطس 3 معالق دقيق 2 بيضة ملح فلفل اسمر شطة على حسب الرغبة معلقتين جبنة رومى مطحونة زيت غزير للقلى
التحضير: اول حاجة هنغسل البطاطس كويس اوى
الطبخ: ونحطها تتسلق فى مية على النار
وعلى ما تتسلق البطاطس حضرى الخلطة
وهى الدقيق والبيض والملح والفلفل والشطة
ونخلطهم كويس
وبعدين نحط الجبنة الرومى الناعمة
ونخلطها كويس
ونيجى بقى للبطاطس المسلوقة هنقشرها وهنهرسها كويس اوى
وتبقى ناعمة معانا
وبعدين نحط عليها الخلطة وبعدين نخلطهم كويس اوى
وبعد كده انا حطيتها فى كيس
وبعدين بنسيب الزيت يسخن على النار كويس
ولما نيجى نحط البطاطس بنوطى النار عشان اول ما تنزل فى الزيت متاخدش صدمة
وتتحرق مننا لانها بتستوى بسرعة
وهنحطها فى الزيت وتحمر وتقدم
طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة من قسم مقبلات و مشهيات في موقع فتكات بواسطة العضوة اشهى الوصفات واطيب الاكلات مع موقع فتكات!
طريقة عمل بطاطس مقرمشة وهشة وبطعم الجبنة 2015