وقت الطهي: 240 دقيقة
المقادير: 4 كوب قشطه من وش اللبن
الطبخ: كل يوم بغلى لبن لابنى وطبعا بشيل الوش كل يوم كونت شويه محترمين ييجى 4كوبايات ميه كده بشيلهم ف الفريزر ف علبه حلاوه طحنيه المهم طلعتهم النهارده سبتهم يفكوا خالص وحطيتهم على النار على نار هاديه جدا جدا وكل نص ساعه اروح اقلب
اول مالمرته تطلع ف القعر ويبقى لونها بنى فاتح كده اصفى السمنه ف مصفايه الشى علشان يبقى السمن صافى وبرضه وهى ع النار وارجع الماده الصلبه ف الحله تانى هلاقيها بتنزل سمنه كل شويه لغايه متلاقى خلاص نشفت خالص ومفيش سمن تطفى ع الحله
طريقة عمل سمنه بلدى من وش اللبن 2015-2016